bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Eiland F is een van de wooneilanden in de buurt Veenderij in Veenendaal-Oost. 

Over het project

De 38 woningen in project plandeel F variëren in vele types, zoals tussen- en hoekwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. Binnen deze types bestaan veel variaties. Een afwisselend plan waarbij bijna iedere woning zijn eigen identiteit heeft! Alle woningen zijn aan te passen naar jouw woonwensen. Er zijn een groot aantal opties waar je uit kunt kiezen. Van twee slaapkamers op zolder of een speelkamer op de begane grond tot een uitbouw aan de achterzijde of erkers aan de voorzijde van de woning.

  • Omgeving

    Veenendaal is omringd met de prachtigste natuur van Nederland. Er zijn maar weinig steden die op korte afstand zoveel variatie aan landschappen hebben als Veenendaal: de Veluwe met haar bossen en heide, de Rijn met haar vergezichten, De Gelderse Vallei met haar gevarieerde landschap, de mooie Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe vol fruitbomen. Voor fietsers en wandelaars is het hier met recht genieten. In 1997 was Veenendaal de Groenste Stad, in 2000 verkozen tot Fietsstad van Nederland en ook in 2004 was Veenendaal de Groenste Stad van Nederland.  

  • Wat zit er in de buurt

    Veenendaal is centraal in Nederland gelegen op de lijn Utrecht-Arnhem. Veenendaal-Oost is een nieuwe uitbreidingswijk in het oosten van Veenendaal. Door de heldere verkeersstructuur in de wijk is de breikbaarheid van de wijk uitzonderlijk goed. Via de hoofdontsluitingsweg die vanuit de wijk naar de rotonde loopt, bereik je binnen enkele minuten de A12 of de A30 richting Utrecht, Arnhem of Barneveld. Veenendaal heeft maar liefst 3 treinstations en de nieuwe busverbinding maakt een directe verbinding.   • Wie worden je buren

    Veenderij is meer dan water. Hier komen circa duizend woningen zowel aan het water, als meer midden op eiland. Dankzij het water en de bouwstijlen ontstaan wooneilanden met eigen sferen. Natuurlijk gemakkelijk bereikbaar, maar voor fietsers en voetgangers zijn speciale routes. Zo liggen er logische verbindingen tussen de eilanden en is er ruimte voor ontmoeting met buurtgenoten, vrienden en de kinderen.